sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Työasioita...

Olisi varmaan syytä kirjoitella jotain, varsinkin, kun täällä käy mukavasti lukijoita. Tervetuloa :)

Tässä on nyt tapahtunut kaikenlaista ja siltikään ei mitään. Lapseni, 7,5 kk, on ruennut seisomaan. Ja sitä mukaa tulemaan myös sellasia voltteja alas, että oksat pois. Neiti siis ei konttaa, alkoi ryömimään täytettyään juuri 5 kk ja on sillä tiellä edelleen. Toissapäivänä keksi myös, että nukkumisen lisäksi pinnasängyssä voi jumpata, nousta kaidetta vasten ja vähän maistellakin sitä.

Olen ystävystynyt seinänaapurin kanssa. Mikä on kyllä supermukavaa. Teen keikkaa yökerhossa viikonloppuisin, mikä poikkeaa -todella- siitä, mitä teen "oikeasti" työkseni, josta tosin olen äitiyslomalla. Viime yönä olin töissä ja lapsi ystävällä hoidossa. No koirapa oli sitten yökylässä naapurissa:)

Töistä puheenollen, äitiyslomani päättyy ensi kuussa. Mihin se aika meni?? Toisekseen, ketään kritisoimatta siitä, millaisia valintoja kukin tekee, tai joutuu tekemään, en voisi kuvitellakaan vieväni tyttöä jo ensi kuussa hoitoon! Pääasiallinen syy on se, että sehän on niin pieni!! Siis NIIN pieni. Joten, hain ja sain hoitovapaata tällä haavaa 31.7.2013 saakka. Eli vuosi ja kolme kuukautta näin alkuun. Toiseen kertaanhan sitä saa hakea vielä lisää ja jos tässä toimeen tullaan, niin arvaan että olen sinne asti kun saa olla, eli heinäkuuhun 2014.

Ja edelleen töistä... Toukokuussa teen paluun koirakoulutushommiin. Sen lisäksi, että se on ammattini (muun muassa, yökerhon ja päivätyön lisäksi), niin koen että saan ehkä "palan entistä elämääni" takaisin. Kaikki kun jäi, kun ne kaikki tähän tilanteeseen johtaneet sairaat tapahtumat alkoivat.

Ensi sunnuntaina narttukoirani tulee kotiin oltuaan 10 kk hoidossa... Sanomattakin on selvää, että sitten on ohjelmaa!!

2 kommenttia:

  1. Meillä alkoi muuten myös lapsi seistä ja kävellä tuen varassa ennen kuin rupesi konttaamaan. Luulin jo, että jättää konttaamisen väliin kokonaan, mutta lähti se liikkeelle sitten kuitenkin :)

    VastaaPoista
  2. Ihnaa, kun saat myös koirasi hoidosta takaisin kotiin. Voin uskoa, että hulinaa riittää! =)

    Kaikkea hyvää sinulle ja tyttärellesi, sekä karvaisille kavereille!

    VastaaPoista