torstai 27. syyskuuta 2012

Nyt puhutaan tavarasta. Tai oikeammin tuotteista. Luin pari päivää sitten jostakin "mamma-blogista" (nyt todella harmittaa, etten muista mistä) tälläisistä Ella's Kitchen -merkin alla tehtävistä lasten, sanoisinko, välipaloista. Näitä kuulemma ei ole ennen saanut Suomesta, vaan nytpä saa. Koska hetken päästä olin Prismassa ja nämä osuivan silmiini, niin tokihan kokeeksi ostin. Itseasiassa silmiini osui kilpailevat tuotteet, jotka olivat huomattavasti näyttävämmin ja runsaammin esillä, nimittäin Semperin vastaavista tuotteista. En olisi näitä Ellan välipaloja edes huomannut, ellen olisi niistä juuri lukenut. No, tarjolla oli tasan yhtä makua, Red One, pääasiallisesti mansikkaa. Ostin myös Semperin omena-banaani -smoothien, joka siis oli täsmälleen samanlaisessa pakkauksessa.

Aloitimme kokeilun tuosta Ella's mansikasta. Ja voi kuulkaa! Miten paljon tyttö tykkäsi! Käsitti myös samantien, että miten sitä tuolta tuubista imeskellään. Ainoa miinuspuoli oli se, että alussa, kun tuubi on vielä aivan täynnä, niin eipä tarvinnut lapsen juuri puristaa niin parit töräytykset mansikkamönjää tulivat matolle.

Hinta on sen mukainen, että näitä ei ihan joka päivä syödä. Mutta ovat ehdottomasti jatkossa mukana matkassa, kun pitää olla helppoa ja terveellistä välipalaa.

Toinen tuote, josta puhun, onkin mulle. Nimittäin kengät. Ja mitkä kengät! Nimittäin Crocs:in "koristossut". Siis kuten Converset, mutta Crocsit. Melkein en kehtaa sanoakaan, että mulla on semmoiset. En ole ikinä ollut mikään "crocs-ihminen". Kesällä kuitenkin hankin Crocsin ballerinat, koska ne olivat mielestäni, kovin muovimaisesta olemuksestaan huolimatta, kivan näköiset. Ne olivatkin sitten niin mukavat jalassa, että välillä unohdin ottaa ne pois jalasta tullessani sisälle. Löysin itseni jo miettimästä syksyn tullen, että mahtuisikohan niihin villasukat... :)

No, nyt sitten hankin nämä "crocs-converset". Jotka eivät ole mielestäni mitkään kauneuden huiput. Mutta odotin mukavuutta. Ja sitä parin kokeilukerran perusteella todennäköisesti sainkin. Lisäksi sain tuulikaappiini aikamoisen muovin hajun toistaiseksi. Mutta siis, nyt taidetaan olla lopullisesti siirrytty elämänvaiheeseen "mukavuus aina ensin"! Huoh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti